Ganduri alcaline

Invitatie 30 mai 2013

“Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat războaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au ţinut serbări…O lume fără femeie? Nu ar putea să existe !”

Astăzi, mai frumoasă ca oricând, insa mult mai ocupata, Femeia a mai pierdut din marea sa fascinaţie. Femeia moderna, aflata intr-un continuu “du- te vino al obligatiilor sociale”, a uitat (sau nu a mai putut ) sa mai aiba grja de ea si de sufletul ei. A uitat să mai fie cu adevărat Femeie –iubita, fascinatoare, senzuala, aducatoare de pace, armonie si intelepciune…. Intr-un cuvant s-a indepartat de sine, de propria sa natura!

Desi traim intr-o lume a tiparelor de frumusete, este un adevar ca fiecare femeie s-a născut cu propriul sau mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal, dar nu a învăţat să-şi folosească la întreaga sa capacitate această forţă imensă care se află în interiorul său.

M-am intrebat de multe ori ce rost mai are Femeia in afara de a merge la servici  si a avea grija de casa si copii….aceste lucruri firesti pe care oricum le face cu mare daruire si care o implinesc foarte mult. La un moment dat, am avut certitudinea ca Dumnezeu ne-a creat  avand un plan mult mai inalt si mai nobil…In final, am inteles ca totul incepe prin conştientizarea propriei feminităţi.

Prin aceasta “trezire” incepem sa ne simtim tot mai bine in pielea noastra, descoperim, de fapt, ca suntem… fiecare dintre noi…UN UNICAT.,,,si incepem sa pretuim tot ce ne-a daruit Bunul Dumnezeu.

Incepem sa devenim constiente de frumusetea noastra interioara, de candoarea si sensibilitatea sufletului, de capacitatea de a crea, ajuta si darui iubire si fericire oriunde ne duc pasii…

Ideile prezentate succint de mine s-au nascut din lectura cartii: “Arta de a fi femeie” scrisa de Svetlana Salciuc, o carte pe care v-o recomand din inima, merita sa ii acordati toata atentia.  Va asigur ca o veti savura si va veti imbogati universul interior chiar si prin simpla intrebare: Cine sunt eu si care este menirea mea in viata?

A fi cu adevarat femei inseamna sa facem pasi clari spre autocunoastere, sa descoperim exact ce ne place si ce nu ne place, sa avem grija corpul si de sufletul nostru, sa avem momentele noastre de rasfat care sa ne implineasca si sa ne ofere o binemeritata stare de bine!

Pentru ca atunci cand Femeia este bine, totul in jurul ei se aseaza de la Sine.


RSS 2.0 | Trackback | Comment
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>