Ganduri alcaline

Despre criza financiara din perspectiva spirituala

Au trecut deja cativa ani buni de cand criza economica ne-a guvernat gandurile, deciziile, viata.
Si pentru ca astazi a ajuns la mine o vorba inteleapta, incep sa constientizez cat de mult si de usor putem noi oamenii sa ne prindem singuri in capcana iluziei de Sine.

Acel intelept a spus candva ca “prin asumarea responsabilitatii pentru propria viata si fericire depasim mentalitatea de victima si pasim in sfera maiestriei spirituale.” De fapt, in acest moment Omenirea trece printr-o criza spirituala, impingand tot mai departe limita materialului lipsit de suflet si “robotizandu-se” cu fiecare zi, tot mai mult.

Haideti sa nu mai gandim in tipare !

Daca reusim sa FIM cat mai mult timp in prezent, daca devenim constienti de Sufletul care ne salasluieste, daca ne cultivam sentimentul de recunostinta pentru simplul fapt ca respiram si ca putem atinge lumina cu privirea….eu simt ca este un Inceput.

Fiecare secunda inseamna alegere: intre indiferenta si compasiune, intre iubire fatarnica sau iubire sincera, intre sansa si compromis. O alegere atrage dupa sine alte alegeri. Si se face “curat” in jurul nostru, intram in alte experiente care ne invata sa devenim noi insine.

Acela este momentul decisiv in care putem afla daca avem sau nu capacitatea sa iesim din zona de confort si sa traim IUBIREA la nivelul cel mai elevat, rafinat si inaltator posibil. Le multumesc din inima oamenilor din jurul meu care ma inspira si imi aduc aminte cat de mult ma implineste sa pun pe hartie ceea ce curge prin fiinta mea.

Namaste !

RSS 2.0 | Trackback | Comment
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>