Ganduri alcaline

Sansa divina de a deveni cei care suntem

??????????

Un intelept a spus ca “Recunostinta este cel mai puternic instrument de a sedimenta ceea ce Dumnezeu ne-a daruit.” Dupa 3 zile magice petrecute la Simpozionul de Astrologie de la Durau, am certitudinea ca fiecare dintre noi este un univers infinit, cu infinite posibilitati care asteapta sa fie accesate prin constientizari autentice de Sine.

Indiferent de cat de dificile ar parea unele aspecte interplanetare din astrograma noastra, Dumnezeu ne-a inzestrat cu puterea de a ne autodepasi limitarile, fricile si testele spirituale. Iar primul pas este sa nu mai fim spectatori la propria viata si sa ne asumam responsabil fiecare decizie si fiecare actiune a noastra. Fara sa mai cautam scuze sau vinovati inafara noastra. Doar asa reusim sa evoluam cu adevarat. Doar astfel atingem versiunea cea mai inalta si autentica a propriului “Eu”, in tot si toate manifestarile.

Pentru ca cel mai inalt si nobil scop al vietii noastre este Devenirea.

RSS 2.0 | Trackback | Comment
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>